Vi söker en projektledare och en copywriter

 

Vill du vara med och göra världens bästa events?
På A+A är du med och skapar kommunikation för allt från produktlanseringar och utställningar till pressevent, chefsmöten och utbildningsaktiviteter över hela världen. Vissa av våra projekt är omfattande och pågår under lång tid, andra är korta och intensiva. Gemensamt för alla projekt är att du jobbar med starka varumärken tillsammans med roliga och kunniga kollegor på en personlig arbetsplats.

Kvalifikationer projektledare
Vi söker dig som har jobbat ca 3-5 år som projektledare på event- eller kommunikationsbyrå, gärna i större projekt och med globala B2B-kunder. Som person tror vi att du har en stor inre drivkraft; du får saker att hända och gillar den nerv som uppstår vid event och direktsändningar. Du bör känna dig hemma med digitala kanaler, ha lätt för att sätta dig in i och förstå olika kunders behov, vara lösningsorienterad samt van vid att hantera stora budgetar. Slutligen tror vi att du är positiv, engagerad och trivs med att arbeta i team.

Kvalifikationer copywriter
Vi söker dig som har jobbat minst tre år som copywriter på event- eller kommunikationsbyrå, gärna i större projekt och med globala B2B-kunder. Som person tror vi att du är nyfiken och vetgirig. Du är intresserad av att sätta dig in i olika branscher och bra på att förklara svåra saker så att de blir enkla att förstå. Du har erfarenhet av att skriva pressreleaser, tal- och filmmanus samt texter till utställningar, men kan också arbeta fram kommunikationskoncept, både på svenska och engelska. Slutligen tror vi att du är social, engagerad och trivs med att arbeta i team.

Både tjänsten som projektledare och tjänsten som copywriter är tillsvidareanställningar, men vi är också intresserade av att komma i kontakt med frilansande copywriters för att stärka vårt frilansnätverk.

Urval och intervjuer görs löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt till: career@aplusa.se